Ilse Modder | Grafisch Ontwerper | Geboortekaartje
Een creatieve en onafhankelijke grafisch ontwerper met ontwerpen op maat voor een geboorte- en/of trouwkaart maar ook specialisatie in het ontwerpen van proefschriften
Ilse Modder, grafisch ontwerp, grafisch ontwerper, proefschrift, proefschriften, thesis, phd, designer, graphic designer, geboortekaartje, trouwkaartje, geboortekaart, trouwkaart, ontwerp op maat, geboortekaart op maat, invite, custom made, uitnodiging, trouwen 2019, baby, babygirl, babyboy, geboorte, zwanger, speciaal ontwerp, geboortekaart, geboortekaartjes
18694
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18694,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

KAARTJE OP MAAT

JOUW UNIEKE GEBOORTEKAARTJE

Zwanger? Gefeliciteerd! Jullie worden (weer) papa en mama. Heb je een leuk idee voor een geboortekaartje en zou je het graag door mij willen laten ontwerpen? Zet je wensen dan op de mail en samen komen we tot een mooi ontwerp! Om een goed beeld te krijgen van het eindproduct wordt er een proefdruk toegestuurd.

Teksten op je kaartje

De teksten, foto’s en de namen die op de kaartjes staan zijn als voorbeeld bedoeld. Het is mogelijk om dit zonder extra kosten aan te passen naar eigen invulling bij een bestaand ontwerp in mijn collectie. Je bent dus niet gebonden aan de tekst die op het kaartje staat. Mail mij wat je graag anders ziet om jullie kaartje perfect te maken!

Drukwerk technieken en papiersoorten

Wil jij iets extra bijzonders met je kaartje in plaats van een standaard gedrukt kaartje? Onderaan deze pagina vind je meer informatie over optionele drukwerk technieken en de drie meest gekozen papiersoorten: old mill, kraftpapier en tweezijdig sulfaatkarton.

Kaartje zonder www?

Alle kaarten uit de collectie zijn mijn eigendom en bevatten daarom mijn www adres op de achterzijde van het kaartje. Indien je dit wilt laten verwijderen breng ik hier € 35,- voor in rekening.

Wil je de collectie bekijken? Dat kan! Kies uit een van de twee buttons om meteen naar de rechthoekige of de vierkante kaartjes te gaan.

FORMATEN

RECHTHOEK LANGWERPIG

Een rechthoekig langwerpig kaartje heeft een formaat van 10 x 21 cm. Om een inzicht te geven ziet het er qua formaat verhouding zo uit als je het vergelijkt met een A4’tje. Dit formaat kan zowel als enkele als gevouwen kaart gedrukt worden.

VIERKANT

Een vierkant kaartje heeft een formaat van 13 x 13 cm. Om een inzicht te geven ziet het er qua formaat verhouding zo uit als je het vergelijkt met een A4’tje. Uiteraard kan het formaat ook iets kleiner (10 x 10 cm) of iets groter (13,5 x 13,5 / 15 x 15 cm).

RECHTHOEK AFWIJKEND

Een rechthoekig compact kaartje heeft een formaat van 12,5 x 17,5 cm. Om een inzicht te geven ziet het er qua formaat verhouding zo uit als je het vergelijkt met een A4’tje. Dit formaat kan zowel als enkele als gevouwen kaart gedrukt worden.

PAPIERSOORTEN

Old Mill – 300 grams

Old Mill heeft de uitstraling van het klassieke geschepte papier alleen zonder de scheprand. Het ruwe oppervalk voelt prettig aan en is kenmerkend voor deze papiersoort. Deze word veel gebruikt bij geboortekaartjes om een extra look & feel te geven.

Kraft papier – 300 & 440 grams

Het Kraftpapier is een stevig bruin pakpapier wat met zijn grove vezel en herkenbare bruine kleur gebruikt wordt voor opvallende kaarten. Een goed ontwerp wat specifiek voor deze papiersoort is gemaakt kan een prachtig resultaat opleveren door gebruik van witte inkt.

Sulfaatkarton

Het tweezijdig gestreken sulfaatkarton is de meest gebruikte papiersoort voor kaarten. De dubbele strijklaag geeft extra stijfheid en stevigheid aan het papier. Als extra afwerking kan gekozen worden voor een glans of mat laminaat.

DRUKWERK TECHNIEKEN

Creëer unieke effecten door uw drukwerk te laten laserstansen of lasersnijden.

Laserstansen brengt ongekende mogelijkheden. Niet alleen kun je namen, logo’s, ornamenten etc. zeer nauwkeurig laten uitsnijden. Ook kan het drukwerk in allerlei contouren en vormen worden gesneden om unieke tags en labels te creëren.Voorbeelden zijn de geboortekaartjes van Luuk, Finn, Sophie, Fleur, Mees, Sanna en Daan.

Creëer unieke effecten door uw kaarten te cacheren.

Cacheren is het verlijmen van drukvellen, eventueel met gekleurd tussenvel, voordat deze schoongesneden worden. Op deze manier creëer je superdikke kaarten van 600 tot 900 grs. of meer. Cacheren is in veel variaties mogelijk, maar alleen bij enkele kaarten. Dus wanneer je een dubbelzijdig bedrukt kaart wilt dan worden er twee enkele kaarten aangevraagd voor drukwerk die vervolgens met kleur papier (zwart, roze, blauw, diep rood, diep groen) gecacheerd worden. 

3D Touch Foliedrukken, een verhoogde foliedruk met preegeffect.

Foliedruk is een laagje folie in bijvoorbeeld goud, zilver of brons dat over het drukwerk wordt aangebracht op bepaalde gebieden. Foliedruk geeft een luxe uitstraling en licht bepaalde delen extra goed uit. Met op sommige delen van je ontwerp een laagje goud-/ zilver-/ of koperfolie geef je namelijk een heel speciaal effect aan een geboortekaartjes.