Ilse Modder | Grafisch Ontwerper | Over & Contact
Een creatieve en onafhankelijke grafisch ontwerper met ontwerpen op maat voor een geboorte- en/of trouwkaart maar ook specialisatie in het ontwerpen van proefschriften
Ilse Modder, grafisch ontwerp, grafisch ontwerper, geboortekaartje, trouwkaartje, trouwkaart, geboortekaart, ontwerp op maat, proefschrift, thesis, phd, cover design, omslag ontwerp, boek ontwerp
21422
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21422,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Over & Contact

Neem vrijblijvend contact met mij op
ILSE MODDER, WIE?
EEN CREATIEVE EN ONAFHANKELIJKE GRAFISCH ONTWERPER GEVESTIGD IN NOORDWIJKERHOUT

Mijn hart ligt bij het ontwerpen van op maat gemaakte, tastbare producten voor jou. Voor mij is het van belang dat we samen een product kunnen ontwerpen dat aansluit op jouw identiteit.

 

In december 2016 is Ilse Modder een officiële onderneming geworden. Daarmee ging een grote droom in vervulling: het runnen van mijn eigen bedrijf. Inmiddels is Ilse Modder enorm gegroeid en heeft ze meerdere boekenkasten vol met gemaakte proefschriften, omringd door de liefde & geluk van het leven: geboorte- en trouwkaarten.

 

Naast het hebben van een succesvolle onderneming is Ilse naast haar werk dol op het maken van (verre) reizen samen met haar partner en zodra ze kunnen, gaan ze er daarom ook graag op uit. Echte Afrika liefhebbers. In december 2020 zijn zij trotse ouders geworden van een zoon.

Neem contact op met mij
WIL JE MEER INFORMATIE?

Heb je wat te vragen, ben je geïnteresseerd in wat ik voor je kan betekenen of wil je wat aan mij kwijt? Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen en ik maak tijd voor je vrij!

 

Stuur een e-mail naar hallo@ilsemodder.nl voor algemene vragen en/of opdrachten.

 

Wil je meer informatie over proefschriften? Stuur dan een e-mail naar proefschrift@ilsemodder.nl.

www.ilsemodder.nl
GOED DOEL
STICHTING MAKE A WISH

In 2018 werd ik door Stichting ‘Make a Wish’ benaderd met de vraag of ik in totaal 8 geschreven verhaaltjes met bijbehorende tekeningen als een écht compleet kinderboekje kon ontwerpen. Uiteraard zei ik, na het aanhoren van het idee en de reden waarom, tegen zo’n vraag geen nee.

 

Op 20 september 2018 mocht ik het boekje persoonlijk overhandigen aan de 10-jarige Mirthe. Haar eerste echte zelf geschreven kinderboek met haar eigen tekeningen (op de omslag na die ik heb gemaak). Het was een eer om haar hier gelukkig mee te maken, te zien stralen en hopelijk kan zij haar toekomstdroom om schrijfster te worden nastreven!

 

Gildeprint heeft hier aan meegewerkt door het drukwerk te verzorgen, mijn grote dank hiervoor!

www.makeawishnederland.nl
Een mooie samenwerking
PROEFSCHRIFT LATEN DRUKKEN BIJ GILDEPRINT

Ilse Modder heeft een mooie samenwerking met Gildeprint drukkerij uit Enschede. Ik help jou met het ontwerp van de proefschrift en Gildeprint helpt jou bij het drukken van je proefschrift of overig drukwerk. Samen zorgen we ervoor dat dit proces soepel verloopt en jij blij bent met het resultaat.

www.gildeprint.nl