Ilse Modder | Grafisch Ontwerper | Een exclusief geboortekaartje voor de kleine op komst! | www.ilsemodder.nl/geboortekaartje
Een geboorte is een heel bijzonder en uniek moment, jullie worden ouders! Dat moment verdiend ook een uniek geboortekaartje voor de kleine want het ontwerpen van geboortekaartjes blijft ook altijd een bijzonder iets. Ik help jullie hierbij graag!
Geboortekaartjes, geboortekaartje, unieke geboortekaartjes, exclusieve geboortekaartjes, kaartje op maat, kleintje op komst, zwanger, tweeling, in verwachting, jongen, meisje, baby, baby boy, baby girl, boy or girl, dikke buik, kaart, geboorte, uniek geboortekaartje, baby kaart, bijzonder, exclusief ontwerp, bijzonder ontwerp, kleintje op komst, ilse modder, grafisch ontwerp, 3d kaartje, laserstans geboortekaartje
22333
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22333,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

RECHTHOEKIG

RECHTHOEKIG GEBOORTEKAARTJE

Combinatie van bestaande kaartjes

Zie je graag een combinatie van twee of drie kaartjes als één kaartje samengevoegd? Of wil je een compleet ander ontwerp? Dat kan! Mail mij wat je graag anders ziet om jullie kaartje perfect te maken.

Aanpassen bestaand kaartje

De teksten, foto’s, kleuren en de namen die op de kaartjes staan zijn als voorbeeld bedoeld. Het is mogelijk om dit zonder extra kosten aan te passen naar eigen invulling bij een bestaand ontwerp in mijn collectie. Je bent dus niet gebonden aan de tekst die op het kaartje staat. Mail mij wat je graag anders ziet om jullie kaartje perfect te maken!

Kaartje zonder www?

Alle kaarten uit de collectie zijn mijn eigendom en bevatten daarom mijn www adres op de achterzijde van het kaartje. Indien je dit wilt laten verwijderen breng ik hier € 35,- voor in rekening.

Sem

In Geboortekaartje Rechthoek

Jaxx

In Geboortekaartje Rechthoek

Joy

In Geboortekaartje Rechthoek

Sebastiaan

In Geboortekaartje Rechthoek

Aaron

In Geboortekaartje Rechthoek

Foss

In Geboortekaartje Rechthoek

Bastiaan

In Geboortekaartje Rechthoek

Tess

In Geboortekaartje Rechthoek

Mees

In Geboortekaartje Rechthoek

Sanna

In Geboortekaartje Rechthoek

PAPIERSOORTEN

Old Mill – 300 grams

Old Mill heeft de uitstraling van het klassieke geschepte papier alleen zonder de scheprand. Het ruwe oppervalk voelt prettig aan en is kenmerkend voor deze papiersoort. Deze word veel gebruikt bij geboortekaartjes om een extra look & feel te geven.

Kraft papier – 300 & 440 grams

Het Kraftpapier is een stevig bruin pakpapier wat met zijn grove vezel en herkenbare bruine kleur gebruikt wordt voor opvallende kaarten. Een goed ontwerp wat specifiek voor deze papiersoort is gemaakt kan een prachtig resultaat opleveren door gebruik van witte inkt.

Sulfaatkarton

Het tweezijdig gestreken sulfaatkarton is de meest gebruikte papiersoort voor kaarten. De dubbele strijklaag geeft extra stijfheid en stevigheid aan het papier. Als extra afwerking kan gekozen worden voor een glans of mat laminaat.

DRUKWERK TECHNIEKEN

Creëer unieke effecten door uw drukwerk te laten laserstansen of lasersnijden.

Laserstansen brengt ongekende mogelijkheden. Niet alleen kun je namen, logo’s, ornamenten etc. zeer nauwkeurig laten uitsnijden. Ook kan het drukwerk in allerlei contouren en vormen worden gesneden om unieke tags en labels te creëren. Voorbeelden zijn de geboortekaartjes van Luuk, Finn, Sophie, Fleur, Mees, Sanna en Daan.

Creëer unieke effecten door uw kaarten te cacheren.

Cacheren is het verlijmen van drukvellen, eventueel met gekleurd tussenvel, voordat deze schoongesneden worden. Op deze manier creëer je superdikke kaarten van 600 tot 900 grs. of meer. Cacheren is in veel variaties mogelijk, maar alleen bij enkele kaarten. Dus wanneer je een dubbelzijdig bedrukt kaart wilt dan worden er twee enkele kaarten aangevraagd voor drukwerk die vervolgens met kleur papier (zwart, roze, blauw, diep rood, diep groen) gecacheerd worden. 

3D Touch Foliedrukken, een verhoogde foliedruk met preegeffect.

Foliedruk is een laagje folie in bijvoorbeeld goud, zilver of brons dat over het drukwerk wordt aangebracht op bepaalde gebieden. Foliedruk geeft een luxe uitstraling en licht bepaalde delen extra goed uit. Met op sommige delen van je ontwerp een laagje goud-/ zilver-/ of koperfolie geef je namelijk een heel speciaal effect aan een geboortekaartjes.