About me & my work

Als grafisch ontwerper werk ik in opdracht van en initieer ik ook mijn eigen projecten. Ik werk met bestaande informatie, maar creëer deze ook zelf. In dat geval werk ik niet alleen als ontwerper, maar neem ik ook de rol over van initiatiefnemer, redacteur, projectmanager en uitgever.

Ilse Modder is een onafhankelijke, in Haarlem gevestigde, grafisch ontwerper. Mijn werk manifesteert zich rond print en typografie door middel van publicaties, boeken, proefschriften, geboorte- en trouwkaarten, huisstijlen, installaties, campagnes en ook fotografie. Ontwerpen is een combinatie van bedenken en verbeelden ineen. Zo is een ontwerp van een website niet die website zelf, maar een geheel van beelden en beschrijvingen van hoe de website eruitziet en werkt.

Mijn hart van ontwerpen ligt bij het creëren van tastbare producten die compleet op maat worden ontworpen. Geen teksten en/of beeldmateriaal zijn hetzelfde, het blijft precisie en maatwerk. Dat is tenslotte een van mijn krachten. Door beeld en typografie te combineren en samen het proces van een proefschrift ontwerpen met een kritische blik te doorlopen, krijg ik grip op het onderwerp en krijgt het eindresultaat kwaliteit met een geheel eigen identiteit. Wil je eens kennismaken? Neem dan gerust contact met mij op.

Proefschriften

E-mail: hallo@ilsemodder.nl

Tel: 06 239 53 241

Geboorte- en/of trouwkaartjes

E-mail: hallo@ilsemodder.nl

Tel: 06 239 53 241

Overig grafisch ontwerp

E-mail: hallo@ilsemodder.nl

Tel: 06 239 53 241